Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trgovina

Predstavitev ročnega orodja GROZ

Ročno orodje GROZ odlikujejo kakovost, inovativnost, daljša življenjska doba, kompaktna izdelava, zanesljivost in varnost pri delu ter številne druge oblike. Obstaja različno ročno orodje GROZ, deli se na več skupin. To so točkala in sekači, ročna kladiva, primeži, merilno orodje in pribor, navojni svedri, rezalniki navojev, klešče, orodja za vzdrževalce in monterje ter posebna orodja. Točkala so narejena iz visoko kakovostnih materialov, obdelava je vrhunska. Zato lahko uporabnik računa z veliko natančnostjo in učinkovitostjo. Dodatno lahko za večjo učinkovitost izbira v najrazličnejših izvedbah, ki omogočijo najboljše možno prilagajanje delovni nalogi.

Ročna kladiva in macole obstajajo v različnih izvedbah, vse pa odlikuje izjemna trdnost, absorpcija udarcev ter visoka kvaliteta in kompaktna izdelava. Kot ostalo ročno orodje GROZ, tudi kladiva in macole GROZ odlikuje velika vzdržljivost, dolga življenjska doba, delovna učinkovitost ter varnost. Primeži GROZ obstajajo v različnih izvedbah, velikostih in drugih specifičnih lastnostih. Uporabni so za srednje kot težje obremenitve. Skrbno izbrani materiali zagotavljajo trdnost, absorpcijo udarcev, robustnost ter brezhibno in natančno delovanje. Na področje merilnega orodja in pribora sodijo kljunasta merila, kotniki, risalne igle in šestila ter drugo merilno orodje in pribor.

Navojni svedri in rezalniki navojev so kakovostne izdelave, zato je z njimi omogočeno enostavno in natančno centriranje ter učinkovit proizvodni proces. Na voljo so osnovne, profesionalne in industrijske izvedbe. Klešče GROZ obstajajo v različnih izvedbah. To so grip klešče, seger klešče v različnih izvedbah, univerzalne klešče in klešče v raznih drugih izvedbah. Odlikuje jih kakovostna izdelava in poboljšanje lastnosti, natančna izdelava, čvrstost ter gumirani ročaji. Delo z njimi je lahko zelo natančno in izjemno učinkovito.

Ročno orodje GROZ za vzdrževalce in monterje je široka paleta artiklov, ki obsega nasadne ključe, raglje, moment ključe, multiplikatorje momenta, obročne, viličaste ter različne druge vrste in kombinacije ključev, različne vrste izvijačev ter razni drugi artikli. Med posebno ročno orodje GROZ sodijo različne črpalke, dvigalke, različni vozički, tlačilke za mast, gorivo, olje in druge namene, lovilci olja, merilne posode ter razno drugo posebno ročno orodje GROZ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *