Knjiga Okusno 2

kuharska knjiga okusnoV začetku decembra 2018 je založba Didakta iz Radovljice izdala novo kuharsko knjigo Okusno² izpod peresa ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta. To je njegova druga kuharska knjiga, saj je v sodelovanju že s prej omenjeno založbo izdal leta 2011 knjigo Okusno: hitro enostavno in zabavno. Leta 2013 je prva knjiga doživela ponatis in bila izdana kar v 3.000 izvodih.

Nova kuharska knjiga Okusno² prinaša 100 novih receptov, opremljenih z več kot 550 fotografijami, ki med drugim nazorno prikazujejo potek priprave jedi, tako da se bodo priprave lahko lotili tudi kuharski začetniki.

“Rdeča nit receptov je nekako ista kot v prvi knjigi − hitra in preprosta priprava jedi iz sestavin, ki jih je mogoče kupiti v slovenskih trgovinah.

Vsekakor je to ena izmed poglavitnih prednosti dobre kuharske knjige, kar potrjujejo tudi številni pozitivni komentarji, ki sem jih prejel od bralcev prve knjige. Zares veliko jih je omenilo, da ima knjiga Okusno najboljše razmerje med napisanimi recepti in potem tudi v resnici skuhanimi jedmi. Ker imam doma celo skladovnico kuharskih knjig, še kako dobro vem, da so v večini knjig opisani prezapleteni postopki priprave ali pa da vsebujejo napisani recepti (predvsem iz tujih knjig) takšne sestavine, ki jih je pri nas skoraj nemogoče dobiti.” je o knjigi Okusno 2 povedal njen avtor, Radoš Skrt, sicer priznan slovenski strokovnjak za internet marketing, SEO, Google in Facebook oglaševanje.

recepti knjiga okusno radoš skrt

Radoš Skrt
Radoš Skrt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *