Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Potovanja

Popularne zimske destinacije

smučanjeV kolikor ste ljubitelj zimskih športov in aktivnosti, imamo nekaj dobrih predlogov za vaše naslednje zimske počitnice. Če želite potovati in uživati v zimi v njeni najbolj elegantni izdaji, morate obiskati enega izmed sedmih krajev, ki se štejejo med najbolj priljubljene destinacije. Ti kraji so obkroženi z razkošjem, glamurjem in eleganco, ki ustvarja prijetno vzdušje za vse obiskovalce in jim omogoča, da uživajo v vsakem trenutku. Če želite biti razvajani, se sprostiti in uživati, so to pravi kraji za vas.

Treble Cone, Nova Zelandija
Treble Cone je ena izmed najnovejših in najbolj priljubljenih smučarskih destinacij na svetu, prvičpa je bila odprta leta 1976. Če obiščete ta luksuz vam svetujemo, da poiščete Oakridge Pool & Spa Resort – tukaj vas bodo razvajali od glave do pet, saj je idealen kraj za sprostitev. Razkošen prostor je edinstveno zasnovan v slogu chic in glamurja sedemdesetih let, ima 189 delux sob, bar, restavracijo in še veliko več.

Whistler, British Columbia, Kanada
Eno izmed najbolj zahtevnih smučišču v Kanadi – smučarsko mesto Whistler se nahaja le 90 minut od Vancouverja, ampak verjemite nam, da je to kraj, ki ga ne morete najti kar tako. Vabimo vas, da se nastanite v neverjetnem Adara Hotel Whistler – prvem boutique hotelu v tem mestu, ki je sestavljen iz 41 izjemno oblikovanih in opremljenih sob, zunanjega ogrevanega bazena in jacuzzija. Dokler boste sproščujoče absorbirali luksuzne elemente v svoji sobi, lahko uživate v fantastičnih jedeh iz Bearfoot Bistroja, ki se nahaja v neposredni bližini, za malo bolj elegantne večerje pa obiščite restavracijo Araxi.

Bad Gastein, Avstrija
To je prestižni raj za smučarje v Avstriji, ki je resnično neverjeten in se nahaja na nadmorski višini 3281 metrov, sredi narodnega parka. Približno si lahko predstavljate, kakšna lepota narave vas pričakuje tam. Leta 1958 je mesto gostilo Svetovno prvenstvo v alpskem smučanju in je od takrat eden izmed najbolj priljubljenih krajev za smučanje na svetu. Če iščete kraj za počitek in sprostitev po smučanju vam svetujemo, da obiščete hotel Dorf Gruner Baum. Tukaj boste našli očarljivo vzdušje in gostoljubnost ter veliko razkošja. Vse, kar morate storiti je, da spakirate in odidete.

St. Moritz, Švica
Kaj je tisto, zaradi česar je kombinacija Švice in luksuza tako nepremagljiva? S svojo lokacijo na obrežju ledenega jezera v Engradine dolini, je St. Moritz še eden izmed smučarskih rajev, ki ga morate obiskati. Ima vse – čudovito smučišče, luksuzne butike, neverjetno okusno hrano. Zaradi izjemne priljubljenosti boste morali rezervirati svoje počitnice nekaj mesecev vnaprej. Mnogi ljudje želijo uživati razkošje, ki ga destinacija ponuja. Svetujemo vam, da rezervirate sobo v hotelu Badrutt Palace hotelu, ki ima izjemne prednosti, restavracije, zasebno šolo smučanja, kino, disko, Daniela Steiner spa. Tukaj najdete čisto vse, tako da boste morali priti ven iz hotela le, če boste želeli smučati.

Vail, Colorado
Ko pomislite na Colorado in zimo, je prva stvar, ki pride na misel – Aspen. Vendar vas to lahko preseneti – Aspen namrečni edina ekskluzivna lokacija za smučanje na tem področju. Uživate lahko tudi v Vailu, ki se nahaja v Rocky Mountains – največjem smučišču v Združenih državah Amerike. Morate obiskati Vail Cascade Resort & Spa, saj je kraj dobil novo življenje po prenovi vredni 20 milijonov dolarjev. Moramo pa vas sicer opozoriti, da obstaja možnost, da se ne boste večželeli vrniti domov.

Aspen, Colorado
Zdaj pa še nekaj besed o Aspenu – najekskluzivnejši lokaciji, ki jo imajo radi mnogi slavni in bogati, saj izžareva glamur in razkošje. St. Regis Hotel se nahaja na dnu Aspen Mountain-a, njegovo preddverje in hodniki pa so okrašeni z dragimi umetninami. Sestavljen je iz 179 razkošnih sob in apartmajev. Če vam je všečluksuz vam svetujemo, da bivate v eni izmed dveh luksuznih apartmajev na podstrešju. Imata namreč svoje kamine, neverjetno posteljnino, hi-tech udobje in neverjetno storitev. Tukaj boste našli vse, kar potrebujete za uživanje – vse od elegantnih in eksotičnih spa centrov in restavracij, ki strežejo odlično hrano, pa vse do barov, kjer zabava traja pozno v noč. Konec koncev, preverite sami.

Courchevel, Francija
Courchevel se nahaja v Trois Vallées, v bližini meje z Italijo in je najbolj priljubljena evropska smučarska destinacija. Če je bila dovolj dobra za princeso Diano, bo prav gotovo zadovoljila tudi za vas. Najboljši hotel, ki ga mesto ponuja je zagotovo le Chabichou. Je idilična lokacija, ki je videti, kot da je padla iz starega in glamuroznega filma. Ponudba 42 udobnih sob vam daje možnost popolnega udobja. S številnimi možnostmi za obedovanje in izlete je to mesto epicenter zimskih prireditev. Zabava je tukaj na vsakem koraku – prikazana je luksuzna eleganca starega sveta – to je nekaj, v čemer boste zagotovo uživali s polno paro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *