Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Potovanja

Angels & Stars Suites Santorini

santoriniEden izmed novih unikatov tega rajskega dela Grčije je Angles & Stars Suites and Spa – nov hotel s petimi zvezdicami v mestu Imerovigli, ki je bil odprt spomladi. Hotel ima pogled na peneče Egejsko morje in sesestoji iz ekskluzivnih in odlično dizajniranih apartmajev, bazena, spa centra in vrhunske kulinarike. Le-ta ponuja več vrst sob – od standardnih do luksuznih z zasebnim bazenom, obstajajo pa tudi zasebne vile.

Tukaj bo vsakdo našel tisto, kar mu je najbolj všeč. Hotel predstavlja zanimivo kombinacijo Cycladic arhitekture, ki osvaja s svojo tradicijo in sodobnim dizajnom. Sobe so zasnovane v slogu jam z belo barvno paleto. V njih vas čakajo udobne postelje, moderna tehnologija in fenomenalen razgled. Tisti bolj luksuzni apartmaji pa imajo za popolno sprostitev tudi zasebne “infiniti” bazene in jacuzzije na prostem.

Fira je slikovita prestolnica Santorinija, ki se nahaja le 20 minut hoje od plaže Pori. Nacionalno letališče Santorini se nahaja 7 km stran od hotela, medtem ko je pristanišče Athinios približno 9 km stran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *