Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trendi

Najboljši klubi za ljubitelje cigar

cigareCigare so v zadnjih nekaj letih vse manj priljubljene, saj je v mnogih klubih prepovedano kajenje … Toda pravi ljubitelji dragih cigar vedo kako poseben in čaroben je trenutek, ko uživaš v kvalitetni cigari v elegantnem okolju. In glede na to, vse dokler so elementi elegance še prisotni v življenju mnogih, bodo saloni za uživanje v cigarah vedno priljubljeni med pripadniki visoke družbe oziroma elite. S tem dejstvom v mislih, vam predstavljamo seznam najboljših in najbolj ekskluzivnih klubov, v katerih lahko uživate v cigarah.

10. Casa Fuente, Las Vegas
Zabavna prestolnica sveta ima na voljo številne prostore posvečene tistim, ki se želijo sprostiti v prijetnim vzdušju in uživati v dobri predstavi, morda celo preizkusiti srečo v kazinoju. A vseeno je za tiste, katerim cilj je sprostitev, Casa Fuente odlična destinacija.

Nahaja se v središču Las Vegasa, v Caesars nakupovalnem centru, predstavlja pa uresničitev sanj vseh ljubiteljev kvalitetnih cigar: kot edina licencirana Casa Fuente trgovina na svetu, svojim gostom ponuja impresivni izbor premium cigar, kot so A.Fuente, Ashton, Diamond Crown, CUesta Rey, Fuente Fuente OpusX in seveda ekskluzivne Casa Fuente cigare.

9. Tynska Bar and Books, Praga
Glavno mesto Češke velja za eno najlepših mest v Evropi, še posebej zaradi ohranjene zgodovinske arhitekture starega mestne jedra, kjer se Tynska Bar and Books tudi nahaja. S kolonialnimi britanskimi poudarki, zaobljenimi stropi, bakrenim barom, ploščami iz temnega lesa in knjižnico, izvirnimi koktajli, prefinjenim izborom vin in cigar, vsekakor izboljšajo že tako ekskluziven ambient. Še en zanimiv detajl je dejstvo, da se tam predvajajo filmi Jamesa Bonda, njegov šarm pa celotni atmosferi doda še dodatno noto stila.

8. Redmoon Lounge, Peking
Kot del izjemno luksuznega Grand Hyatt hotela v Pekingu, je Redmoon odličen kraj za preživljanje sproščenega večera v prijetnem aromatičnem ambientu. Klub sestavljajo tri lože: vinski bar, sushi bar in loža za ljubitelje cigar, tako da lahko prav vsak gost najde nekaj kar mu ustreza. Moon Mood kvartet pa s svojo glasbo zahodnih pesmi na tradicionalnih kitajskih instrumentih ustvari prefinjeno in prijetno atmosfero.

7. Crown Jewel Cigar Bar, Palm Coast, Florida
Hammock Beach Resort je najboljša in najbolj priljubljena destinacija na Floridi, s popolnim pogledom na morje. V sklopu tega resorta pa se nahaja tudi Crown Jewel Cigar Bar. Prostor predstavlja londonski izgled in atmosfero iz 19. stoletja. Ima prostran, grandiozen humidor, napolnjen s cigarami znanih proizvajalcev, kot soAshtons, Montecristos, Padrons in drugi. Poleg tega pa lahko tukaj najdete tudi širok izbor kvalitetnih viskijev in prestižnih konjakov.

6. Capella Bar & Cigar Lounge, Dusseldorf
Nadgrajen Capella Bar & Cigar Lounge v Dusseldorfu je ena od najbolj prefinjenih ustanov te vrste v celi Evropi. Znotraj bara lahko opazimo visoko kvalitetne materiale, kot je les, marmor in usnje. Bar je enostavno popolno mesto za tiste, ki se v tem luksuznem ambientu počutijo kot doma. Ljubitelji cigar, ki obiščejo ta kraj, se razveselijo ko izvedo, da lahko tukaj uživajo v več kot 124 vrst kubanskih in dominikanskih cigarah, pri čemer so vse razstavljene v grandioznih humidorjih, saj se s tem ohrani brezhibna kvaliteta in izvrstne arome. Tukaj se organizirajo tudi glasbeni večeri različnih glasbenih zvrsti, kot je soul, funk, jazz in pop, tako da je atmosfera zares popolna.

5. Cigar Cloud Nine, Abu Dhabi
Clude Nine je elegantna ustanova, ki se v sklopu Cigar & Champagne bara nahaja v Sheraton Abu Dhabi hotelu. Klub je odprt od popoldneva do jutranjih ur in je popoln prostor za vse tiste, ki uživajo tako v odličnih cigarah, kot v okusnih obrokih. Poleg svetovne izbire kakovostnih cigar, so na njihovem meniju tudi sveže ostrige in šampanjec, medtem ko glasba v živo ustvarja popolno vzdušje, vredno takšnega prefinjena mesta.

4. Club Macanudo, New York
Klub se nahaja na Upper East Side v New Yorku in je eden izmed najbolj ekskluzivnih klubov tega mesta. Z elegantnim pohištvom iz mahagonija in udobnimi fotelji je Macanudo klub popolno mesto tako za poslovne sestanke, kot za sproščeno druženje s prijatelji. Kljub temu, se je treba za vstop v klub primerno obleči in sicer edini dovoljen način oblačenja je formalna obleka. Klub je še posebej všeč tistim, ki ne marajo dima od cigar, saj imajo urejen moderen sistem ventilacije.

3. Monty Cristo, Dubaj
Golf in uživanje v cigarah je odlična kombinacija, značilna za življenje bogate elite. Če vse to skupaj postavite v Dubaj, v mesto, ki postaja eno izmed najbolj ekskluzivnih mest na svetu, boste dobili fantastičen Golf resort The Address Montgomerie, ki vključuje tudi luksuzno ložo za uživanje v cigarah Monty Cristo. Kakorkoli, po partiji golfa se lahko gostje hotela in člani kluba sprostijo in uživajo v Monty Cristo loži, ki ponuja prefinjen izbor viskijev in cigar.

2. The Ritz Garden Pavilion, London
Ritz klub sestavljajo “Cigar Shop”, “Tasting room” in “smoking” terasa, skupaj pa obiskovalcem in ljubiteljem cigar zagotavljajo božansko izkušnjo v okušanju različnih arom in okusov luksuznih cigar. Spektakularen humidor, ki se razteza od tal pa vse do stropa je prostor, kjer so zbrane kubanske in ostale cigare, mogočno pohištvo pa zagotavlja neprimerljiv eleganten občutek.

1. Grand Havana Room, New York
Nahaja se v samem centru Manhattna, nasproti muzeja moderne umetnosti in velja za prefinjen klub, namenjen newyorški eliti. Član v tem klubu lahko postanete le, če vas nekdo povabi k članstvu, a še to je zelo omejeno, in sicer članstvo dobijo le pravi predstavniki elite. Tisti pa, ki imajo dovolj sreče, da postanejo del tega prestižnega kluba, imajo priložnost uživati v glamuroznem interierju z mahagoni ploščami, modrimi žametnimi zavesami in grandioznimi usnjenimi fotelji. Čudovit pogled na New York skozi ogromna okna pa so le še ena prednost, ki prispeva dodatno noto celotnemu vzdušju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *