Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trgovina

Otroška oprema in modni dodatki

otroska-opremaKaj vse spada pod otroško opremo, ko se lotimo nakupovanja s slovenskih spletnih trgovinah? Na spletni strani Shoptok.si kjer lahko iščemo med tisoči izdelkov iz številnih slovenskih spletnih trgovin in jih primerjamo med seboj, najdemo tudi kategorijo Vse za otroke in dojenčke v kateri so razvrščeni izdelki, ki jih kategorizirajo kot otroška oprema.

Da bi bilo brskanje med izdelki iz omenjene kategorije lažje in enostavnejše za uporabnike so izdelke iz kategorije otroška oprema razdelili na številne podkategorije med katerimi naj omenimo: igrače, šolske potrebščine, otroško pohištvo, sestavljanke, izobraževalne igrače, lego kocke, družabne igre, skiroji. Brskamo lahko tudi med izdelki kot so rolerji, otroške posteljice, avtosedeži, ležalniki, itd. V bazi je trenutno prek 15.000 izdelkov. V kolikor potrebujete otroško opremo in izdelke ali igrače za otroke, smo prepričani, da boste na spletni strani Shoptok.si prav gotovo našli otroško opremo, ki jo potrebujete in ki bo zadovoljila vaše potrebe in želje.

Modni dodatki in ure

Med najbolj priljubljene modne dodatke sodijo nakit, šali, rute, rokavice, sončna očala in seveda tudi ure. Na spletni strani Shoptok.si je v kategoriji Modni dodatki in ure prek 30.000 izdelkov iz 45 spletnih trgovin. Ponudba je res pestra in raznolika. Zastopane so številne priznane blagovne znamke kot so denimo Guess, Esprit, Seiko, Michael Kors, Festina in številni drugi.

Najcenejše moške analogne in digitalne ure se da dobiti že za manj kot 10 €. Ker pa vemo, da so ure zelo iskano blago in da lahko gredo cene dobesedno tudi v nebo, je v ponudbi ur možno zaslediti tudi ure Seiko, ki stanejo prek 10.000 eur. Na voljo so tudi pametne ure proizvajalcev kot so Samsung, Xiaomi, Huawei, Garmin in Apple. Pametne zapestnice in otroške ure stanejo od 20 eur naprej. V najvišji cenovni razred sodijo pametne ure blagovne znamke Garmin za katere bo potrebno odšteti do 900 € (odvisno predvsem od nabora funkcionalnosti).

Pa poglejmo še izdelke, ki so najbolj zanimivi za ženske – nakit in modni dodatki. Poleg rut, šalov in rokavic, bodo ženske, ki jih zanima nakit lahko izbrale verižice, obeske, uhane, prstane, broške, ogrlice, ipd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *