Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trgovina

Ženske jakne po akcijskih cenah

Kako se obleči prehodnem obdobju, ko ni več vroče, temperature pa postajajo vedno hladnejše? Pravilni odgovor je vsekakor ta, da si kupite uporabno žensko jakno, ki vas bo ščitila pred vetrom, dežjem in nižjimi temperaturami. Menjava poletja z jesenjo je lahko pravi izziv pri oblačenju in pri izbiri pravega kosa ženske garderobe. Vaša najljubša jakna ali plašč, ki se vam bo odlično podal, je tisti osnovni kos ženske garderobe, ki ga boste potrebovale v prihajajočem hladnem obdobju. Svetujemo vam, da v spletni trgovini Beloved.si preverite odlične ženske jakne po akcijskih cenah.

zenske-jakne-akcijaPri izbiri ženske jakne lahko izberete športno ali elegantno jakno s kapuco ali pa npr. model ženske jakne s krznenim ovratnikom. V prejšnjih letih si kapuce na jaknah skorajda ni bilo mogoče predstavljati, a s kreativnostjo modnih oblikovalcev so lahko tudi ženske jakne s kapuco odličen kos ženske garderobe.

V kolikor si boste izbrale žensko jakno s krznenim ovratnikom, boste jakni dodali nekaj glamurja. Večja bo tudi uporabna vrednost takšne jakne, saj vas bo prijetno grela okoli vratu v hladnejših dnevih. Modele z razkošnim ovratnikom obožujejo vse dame, ki dajejo prednost eleganci. Večina jaken s takšnim ovratnikom je narejena tako, da lahko ovratnik odstranite in tako dodate jakni nekakšen pridih ležernosti ali drugače povedano s pravilno izbiro ostalih kosov garderobe in modnih dodatkov kot je npr. ruta ali šal, si lahko nadenete bolj športni videz. Vsem damam, ki želite izgledati bolj urbano in po zadnjih modnih trendih pa  priporočamo model ženske jakne, ki ga poznamo z angleškim imenom “teddy coat” za katerega je značilen bolj ležeren kroj iz žametno toplega materiala.

Za najcenejše ženske jakne bo potrebno v trgovini Beloved.si odšteti 22,90 € (akcijska cena s 40% popustom). Cene ženskih plaščev se začnejo pri dobrih 40 €, za bundo pa po potrebno odšteti okoli 100 €. V kolikor boste za žensko jakno odšteli več kot 40€, bo dostava brezplačna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *