Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trgovina

Prva Armani Exchange trgovina v regiji

Trgovina na 180 kvadratnih metrih predstavlja nov koncept znamke A | X Armani Exchange, ki je navdih za prostor črpal iz estetike industrijskega hangarja. Tako so v trgovini materiali kot neobdelano jeklo, naravni les in beton, ki spominjajo na industrijske notranjosti modernega in dinamičnega mesta New York.
Urbani duh notranjosti je še bolj poudarjen s teksturo grobih betonskih sten in barvo rje na kovinskih površinah. Vhod v trgovino definirajo vrata, podprta s stebri. Kovinski profili, industrijski tramovi in ​​betonski zidovi ji dajejo vizualno močan vtis in usmerjajo pozornost kupcev na centralno postavljen napis A | X kot vizualno predstavitev blagovne znamke.

Armani Exchange je svetovno priznana modna blagovna znamka, ki predstavlja mladostno linijo skupine Armani, s poudarkom na italijanski eleganci, primerni za sproščen vsakdanji slog oblačenja. Kolekcija oblačil, obutve in dodatkov Armani Exchange je na voljo v več kot 200 trgovinah po vsem svetu, zdaj tudi na Hrvaškem. Uteleša mladostnega duha nove generacije – napreden dizajn, stalne modne inovacije, odlično funkcionalnost in idealno razmerje med ceno in kakovostjo. Armani Exchange prinaša z odprtjem trgovine na hrvaški trg vrsto privlačnih, ležernih in športnih izdelkov, ki so navdušile tudi najostrejše modne kritike.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *