Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trendi

Kim Kardashian – rojstvo v luksuznem stanovanju

Kim KardashianSeveda, če živite brez interneta in televizije, ali ne sledite socialnim omrežjem in novicam, morda niste slišali za njih, ali za katerikoli drug detajl iz njihovega razburljivega življenja. Vendar pa so vsi tisti, ki so dejavni na internetu in sledijo najnovejšim novicam iz celega sveta obveščeni, da je Kim Kardashian rodila drugega otroka – sina, ki sta mu ona in njen mož Kanye West dala ime Saint West.

Kar morda še niste slišali in se nanaša na njen porod je dejstvo, da je svojega otroka na svet prinesla v luksuznem bolnišničnem apartmaju, kjer ena noč stane 4.000 $. Apartma, v katerem je bila se nahaja v medicinskem centru Cedar-Sinai v Los Angeles-u. VIP apartma ima tri spalnice in dve kopalnici, ponuja pa usluge privatne, posebej usposobljene babice, ki je prevzela skrb za najbolj znano nosečnico na svetu.

S kakovostnimi lesenimi tlemi, ložo ali čakalno sobo s kavčem ter jedilno mizo, mini hladilnikom, ki je poln soka, tremi obroki za starše z vegetarijanskimi opcijami in mehki kopalni plašč – to nas bolj spominja na hotelski apartma. Del apartmaja, ki je posvečen bodoči mami ima svojo kopalnico z grand kadjo, kjer se lahko matere sprostijo med porodom. Tam je tudi udoben fotelj za očeta, HD TV in brezplačni Wi-Fi dostopom do interneta (da lahko bodočo mama ostane v stiku s svojimi sledilci na socialnih omrežjih), kakor tudi posebna zibelka za novorojenčka.

Posebna pozornost je bila posvečena posteljam, kjer rojstvo poteka, medtem, ko je celoten prostor ustvarjen z nežnimi barvami in posebno osvetlitvijo, da bi bil celoten proces rojstva še bolj prijeten.

Seveda, ko je mali Saint prišel na svet, se je posebna obravnava nadaljevala. Soba je bila napolnjena z modrimi baloni, medtem, ko so darila in cvetje nenehno prihajalo od vseh tistih, ki želijo Kim srečo, predvsem iz modnih hiš, s katerimi sodeluje. Bolnišnica ponuja tudi lepotni salon, tako, da je mama lahko dobila glamurozno frizuro, manikiro in pedikuro po porodu, za tisto, kar je najbolj pomembno – družinski selfie.

Sicer pa je Kim svojo hčerko North West prav tako rodila v tej bolnišnici, luksuzni apartma za porod pa so obiskale tudi druge slavne mame – Kourtney Kardashian, Victoria Beckham, Beyonce in Kate Hudson – med drugim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *