Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Nakit

Top 10 trendov za nakit tega poletja

Na modnih pistah ima stil nakita veliko različic, na letošnjem trgu pa obstaja veliko novosti. Prstani, zapestnice, uhani različnih barv in veliko drugih stvari, zaradi katerih je vredno videti spodnji tekst. Če imate radi nakit, vam bo ta članek napolnil srce z veseljem!

Obstaja veliko stvari, ki so v tem letu priljubljene, vse od različnih uhanov, do drugega divjega nakita, mi pa vam predstavljamo top trende, ki jih je vredno upoštevati to poletje.

1. Uhani različnih barv
Trend nošenja samo enega uhana je počasi šel iz prestola, medtem, ko so na to mesto prišli pari uhanov v različnih barvah. Ta izgled je bilo mogoče videti na Oscar De La Renta modni reviji. Ta slog je zmeden in prelep hkrati.

2. Asimetrični uhani
Letos se zdi, da je prišlo do pomembne spremembe. Sprememba v vsakem pomenu besede, v barvi in velikosti… Tukaj imamo dva popolnoma različna uhana, ki ju nosi model z Nina Ricci modne revije. Ali bi tudi vi lahko nosili nekaj takšnega?

3. Prstani, navdihnjeni s plažo
Ljubki, zlati prstani se zgledujejo po podvodnemu svetu in so bili videni na Valentino modni reviji. Ti štirje prstani so videti popolno in edinstveno, nosite pa jih lahko ob vsaki priložnosti.

4. Biseri
Pozdravite nov trend nakita! Stari trendi se vračajo, novi pa postajajo zgodovina. Uporabnost spoznava razkošje. Kovinska barva biserov daje ogrlici urbano noto in to je razlog, zakaj se jih lahko nosi ob vsaki priložnosti.

5. Romantična koncept
Pri Dolce & Gabanna so osredotočili svojo pozornost na izdelavo nakita z romantično noto, ki se bo odlično skladal z valentinovim. Barve in stil nas na nek način spominjajo ​​na Španijo in Sicilijo, kajne?

6. Zapestnice s cvetličnim vzorcem
Velike, vidne zapestnice so definitivno “in” to poletje. Zapestnica se sklada s cvetlično potiskano obleko in izgleda, kot da je narejena iz istega vzorca, kot obleka.

7. Ogrlica z vgraviranimi črkami
Ker je že sam zunanji izgled človeka zelo opazen in zanimiv, so se oblikovalci odločili, da mora biti nakit zelo minimalističen, z romantičnimi notami. Ogrlica z vgraviranim detajlom je “must-have” te sezone.

8. Zlate zapestnice s pisanimi besedami/sporočili
To ni nič posebej novega, vendar pa se vsaj zagotovo ve, da so priljubljene tudi v tej sezoni. Opazne zlate zapestnice s pisanimi sporočili so največkrat videne na revijah znane blagovne znamke – Chanel.

9. Ogrlice iz starega zlata
Gucci ni del “norosti”, ko gre za nakit. Njihov model nosi dve podobni ogrlici iste dolžine, v barvi starega zlata, z obeski, ki imajo simbolni pomen.

10. Ušesna “manšeta”
To ni navaden uhan. Ta je uhan, ki se nosi le na enem ušesu in, ki je božanski in dekorativen. Samozavestne ženske, ki imajo močan in dober stil, jo lahko ustrezno kombinirajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *