Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trendi

Najdražji medeni tedni

Začetek zakonskega življenja je odlična priložnost, da mladoporočenca začneta z oblikovanjem nekaterih resnično nepozabnih spominov, ki se jih bosta spominjala vse svoje življenje. Prav ta idealna priložnost pa so medeni tedni…

Takrat si pari dovolijo, da porabijo nekaj več denarja za počitnice in potovanja kot ponavadi, in prav ta afriška avantura v organizaciji Discover Africa je kot nalašč za to.

Potovanje vodi mladoporočenca na nekatere izmed najlepših delov južne in vzhodne Afrike, s sprejemom v najboljših in najbolj ekskluzivnih hotelov. Uživajo lahko v vožnji s helikopterjem in z višin občudujejo Cape Town, Table Mountain in 12 apostolov, uživajo pa lahko tudi v penthouse-u v mestnem ekskluzivnem V & A Waterfront-u. Poleg tega gresta lahko mladoporočenca na safari, na obisk v vas plemena Masai in raziskujeta Serengeti.

Cena tega neverjetnega potovanja se začne pri 260.000 dolarjih, z možnimi dodatnimi storitvami, kot so Swarovski NC2 nočno opazovanje s teleskopom (8.000 dolarjev, in je idealen za opazovanje čudovitega nočnega afriškega neba) ali pa uživanje v eksotični Kopi Luwak kavi (približno 120 dolarjev za kilogram).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *