Luxury Guide

Moda, Stil, Lepota, Zdravje

Trgovina

OKUSNO³: nova kuharska knjiga

Kulinarika ima moč, da nas popelje na pravo svetovno potovanje skozi okuse, vonje in teksture. In če iščete navdih za tovrstno kulinarično potovanje, je nova kuharska knjiga OKUSNO³ ljubiteljskega kuharja in kulinaričnega popotnika Radoša Skrta, prava izbira. Knjiga je nadaljevanje kuharskih uspešnic “Okusno” in “Okusno²”. Nova kuharska knjiga prinaša na 280 straneh več kot le običajnih 100+ receptov saj ponuja poleg slikovnih utrinkov kulinaričnih potovanj tudi resnično doživetje raznolikih okusov, ki jih lahko uživamo v udobju domače kuhinje.

Kuharska knjiga “OKUSNO³” vsebuje več kot 100 receptov, ki so večinoma preprosti za pripravo. Verjamemo, da bodo recepti navdušili vse ljubiteljske kuharje in tudi tiste, ki se šele podajajo na »domačo« kuharsko pot. Knjiga vsebuje več kot 580 čudovitih fotografij, ki vam bodo pomagale vizualizirati korake pri pripravi teh okusnih jedi.

Glavni poudarek knjige je na enostavnih in uporabnih receptih, ki so prilagojeni za vsakodnevno kuho. Med temi recepti boste našli juhe, mesne jedi, zelenjavne mojstrovine, rižote, testenine in sladice, ki vas bodo navdušile s svojo lahkotnostjo pri pripravi. Radoš Skrt je znan po tem, da svoje bralce vodi korak za korakom skozi postopek, zagotavljajoč, da so vsi recepti primerni za tako začetnike kot tudi izkušene kuharje.

Vendar pa je to kuharsko knjigo resnično mogoče razumeti kot nekakšno okno v svet kulinarike. Na njenih straneh boste našli preplet različnih kulinaričnih tradicij, ki segajo od klasičnih slovenskih jedi do jedi s pridihom mediteranske, balkanske, avstro-ogrske in svetovne kuhinje. V kolikor boste pri svojem kuhanju uporabljali recepte iz knjige vam zagotavljamo, da boste zlahka pobegnili iz začaranega kroga tistih nekaj jedi, ki jih prekuhavate dan za dnem. Knjiga OKUSNO³ vam ponuja raznolikost receptov, ki bo osvežila vašo kuhinjo.

Posebno poglavje te kuharske knjige je namenjeno pripravi eksotičnih jedi, ki izvirajo iz različnih kotičkov po svetu. Radoš Skrt nas popelje na kulinarično popotovanje od Indonezije do Maroka in Južne Amerike, in nam pokaže, kako pripraviti te slastne jedi doma in nam omogoča, da okusimo svetovne okuse, ne da bi zapustili svojo kuhinjo.

Ker je pri kuhanju pomembno razvajati tako sebe kot tudi svoje najbližje, boste v kuharski knjigi OKUSNO³ našli recepte, primerne tako za dnevne družinske obroke kot tudi za posebne priložnosti. Ne glede na to, ali pripravljate obrok za družinsko kosilo ali želite presenetiti goste na posebnem večeru, boste v tej knjigi našli popolne recepte, ki bodo zadovoljili vse okuse.

Radoš Skrt je mojster enostavne in hitre priprave jedi v kuhinji, in to se odraža v receptih, ki jih najdete v knjigi OKUSNO³. Verjamemo, da bo knjiga Okusno³ zadovoljila vaše kuharske želje in vas popeljala na razburljivo kulinarično potovanje. Z več kot 100 novimi recepti, ki segajo od klasičnih do eksotičnih, je ta knjiga nepogrešljiva v vsaki kuhinji. Ne glede na to, ali ste strastni kuhar ali začetnik, boste v tej knjigi našli inspiracijo za ustvarjanje okusnih obrokov, ki bodo navdušili vaše brbončice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *