Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Potovanja  -  Hoteli

RADISSON BLU PLAZA HOTEL, LJUBLJANA JE ZMAGOVALNA IZBIRA POPOTNIKOV

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana se je po ocenah popotnikov sveta izkazal kot četrti najboljši hotel v Sloveniji in prvi med hotelskimi ponudbami v Ljubljani znotraj kategorije Travelers’ Choice™ - Top hotel, največje svetovne spletne strani TripAdvisor, ki s potovalnimi nasveti omogoča načrtovanje popolne odprave.  

Na podlagi enoletnega zbiranja informacij in več kot milijon zbranih kritik, ocen in mnenj ljubiteljev potovanj spletna stran TripAdvisor že 14. leto zapored določa zmagovalce različnih kategorij, kot so Top Hotels, Bargain, B&Bs and Inns, Luxury, Service and Small Hotels. Osvetljuje odlikovane svetovne kotičke, ponudnike in storitve, ki so nagrajeni za izjemno kakovost, storitve in vrednost in uvrščeni med najboljše.

Radisson Blu Plaza Hotel, Ljubljana tako vsem obiskovalcem v svoji prenovljeni podobi po izbiri obiskovalcev iz domačega okolja in tujine ponuja vrhunske hotelske storitve, ki bodo poskrbele za zadovoljstva poln obisk in željo po ponovitvi enkratne izkušnje.

Povezane teme
X