Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Potovanja  -  Hoteli

DESTINACIJE, KJER SE SONČIJO BOGATI IN SLAVNI

Nekateri si lahko privoščijo luksuzno življenje, polno užitkov, medtem, ko lahko drugi o tem le sanjajo …

Uživanje v življenju na toplem soncu, čistih peščenih plažah in v idealnih pogojih, so sanje vseh nas, ali vsaj skrite želje. Nekateri med nami so

nenehno predani temu upanju, drugi veliko delajo in se gibljejo v smeri svojega cilja, medtem, ko obstajajo tudi tisti, ki že živijo takšno življenje. Bogati in slavni uživajo življenje na najboljši možni način, predvsem pa zelo radi vsem pokažejo in poudarijo, katera tropska ali eksotična destinacija bo njihova naslednja v prihajajočem poletju. Predstavljamo vam čudovite plaže iz različnih delov sveta, kjer lahko naletite na horde zvezdnikov, medtem, ko le-te uživajo in brezskrbno vpijajo vsak trenutek svojega »trdo« zasluženega počitka.

8. Miami - South Beach
Lepota in razburljivost obstajata v Miamiju, zaradi česar je to idealen kraj, ki je zelo priljubljen med slavnimi. Sonce, pesek in posebni trenutki so tisto, na kar boste tukaj naleteli v izobilju, skupaj s porokami znanih ljudi. Vzdevek tega kraja je »Čarobno mesto«, saj je bilo praktično vedno trendy in nenavadno, z nočnim življenjem, ki izžareva skozi ves dan! South Beach je prejela veliko pozornosti v televizijskih serijah, ki so bile tam posnete, prav gotovo pa je najbolj priljubljena (ali najbolj osovražena) Keeping up with the Kardashians. 

7. Ibiza - Las Salina
To je mesto, kjer se boste počutili »kul« ter cilj in destinacija, ki jo obiščejo le tisti, ki so priljubljeni in, ki so pripravljeni preizkusiti nov globalni trend, pa čeprav gre za največjo možno neumnost. Ta plaža na Ibizi ima popolnoma vse: čudoviti svetlo beli pesek, katamarane za najem ter obilo barov in restavracij z glasno glasbo, kjer vam bodo z veseljem postregli jedi in pijače kar na plaži. V bistvu, ko malo bolje razmislite, s tem opisom niti ni čudno, da je ta kraj priljubljen med slavnimi. Las Salina plaža je priljubljeno mesto za počitnice slavne Kate Moss in njene najboljše prijateljice, slavne Jade Jagger. Če želite, da se sprostite v čisto boemskem stilu ali doživite najbolj noro nočno življenje, je to pravi kraj za vas.

6. Rio de Janeiro - Copacabana
No, niti en seznam najbolj priljubljenih in najlepših plaž ne more biti popoln brez, da omeni Copacabao. To je morda celo najbolj znana plaža na svetu, ki je najljubša bogatim in slavnim. Le-tem je še posebej všeč Copacabana Palace Hotel. Tukaj je vse, kar potrebujete: lepa plaža, ki velja za eno izmed najlepših na svetu, morje in edinstveni ambient. Vsakdo bo tukaj našel nekaj zase. Ta kraj obiskujejo številni nogometni igralci, ki postanejo nemirni od trenutka, ko stopijo na njeno zemljo, tukaj pa vznemirjenje povzročajo tudi vroča dekleta, divje uživanje in še več. Zvezdniki, ki ljubijo to plažo, so Tom Cruise in Justin Bieber, kot tudi Carl XVI. Gustav iz Švedske. Bila je najljubše mesto za oddih princese Diane in Marilyn Monroe. 

5. Bahami - Pink Sands plaža
Ta plaža je roza! Ali ni to dovolj dober razlog, da spakirate prtljago in obiščite to lokacijo? Mnogi bogati in slavni bi se strinjali z nami. Medtem, ko ste tukaj, se lahko sprostite, obiščite divje zabave, greste na kopanje ali sončenje, preizkusite pa se lahko celo v potapljanju in še v marsičem. Mnogi bogati in slavni organizirajo svoje poroke na tem rožnatem pesku, ki je mehkejši in lepši, kot kateri koli drugi. Pink Sands je mirna plaža, tako, da boste imeli priložnost videti mnoge poznane - vemo, da le-ti še posebej uživajo v zasebnosti. Hollywoodske zvezde, kot so Jennifer Aniston in Cameron Diaz, so pogosti gostje tukaj, poleg številnih ljudi, ki prihajajo, da se sprostijo v tem slikovitem kraju.

4. Puntakana
Bogati in slavni ne iščejo vedno glamurja in razkošja v času počitnic, zato je Puntakana priljubljena destinacija številnih poznanih. To je kraj, kjer lahko pobegnite in se skrijete od vsega hrupa in skrbi. Ni tako glamurozen, kot St. Barts, vendar še vedno privablja veliko število »jazzerjev«, kot so Charlize Theron in Gabriel Byrne, kot tudi družinske člane Clinton, ki želijo, da so neopaženi. Če iščete kraj, kjer se nahaja veliko število ljudi, glasna glasba in hrup, potem to mesto definitivno ni primerno za vas. Na Puntakani se vse vrti okrog miru, plantaž, luksuznih vil in koral.

3. Kuba - Varadero plaža
Ta plaža nosi naziv najboljše plaže na svetu, zato ni presenetljivo, da bogati in slavni bežijo na njo v hordah. To je ponos Kube, magnet za bogate in slavne, s svojimi 21 km belega peska. To je idealno mesto za počitnice ljubiteljev sonca, vode in golfa. Zvezdnika, ki sta pogosto videna na tej plaži, sta nogometaš Jose Leonel Miranda in slavni plavalec Bebito Smith.

2. St. Barts
Sonce in pesek vam niso dovolj? No, dobro, saj to ni le tisto, kar lahko dobite, če obiščete to destinacijo. Topli pesek in modra voda, naredita St. Barts idealen kraj za počitek, vendar pa ta destinacija ponuja še veliko več. Številne znane osebnosti tukaj zasidrajo svoje jahte, miren dan na plaži pa se pogosto sprevrže v senzacionalno mesto tekom noči, kjer se združijo najboljši klubi in glasba, poleg vas pa lahko sedi dobesedno kdorkoli. Veliko glasbenih legend in znanih je bilo pogosto videnih na tej destinaciji, med njimi pa izstopajo Mick Jagger, Jimmy Buffett, Beyonce, Gwen Stefani, Paris Hilton, Sean Combs, Ivanka Trump in Mariah Carey. 

1. Riviera Maya
Ta kraj je na kratko rečeno raj na zemlji. Razteza se ob karibski obali jukatanskega polotoka. Riviera Maya ima veliko za ponuditi, zato bogati in slavni zelo radi sprejmejo to ponudbo. Osebnosti z A seznama se ne morejo dovolj zasititi tega kraja. Tu boste lahko uživali v majevski kulturi in celem spektru aktivnosti, s katerimi se lahko zabavate. Leonardo Di Caprio, Jared Leto, Julia Roberts in Jennifer Lopez, so zelo pogosti gostje te luksuzne lokacije.

Povezane teme
X