Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Na poti  -  Motocikli

NITI MANJ, NITI VEČ – POL MILIJONA, PREKRITEGA Z RJO IN UMAZANIJO

Včasih je neverjetne stvari mogoče najti na nepričakovanih krajih...

V nekem zapuščenem skladišču v Veliki Britaniji je bilo najdenih 8 kosov neverjetno redkih motorjev Brough Superior, za katere so mislili, da so popolnoma izgubljeni. V tej zbirki se je znašel tudi model s 4-cilindričnim motorjem, ki je izjemno redek, saj je bilo narejenih le 8 kosov. 

Ti motorji so res neverjetni in Britanci pravijo, da je to eno izmed najbolj dragocenih odkritij v zadnjih nekaj letih. Čeprav so motorji preživeli neverjetno dolgo časa v zapuščenem skladišču, imajo ogromno vrednost. Na žalost sta jih rja in vlaga pripeljali v fazo razpadanja, vendar najditelji pravijo, da se lahko te motorje pripelje in obnovi v neverjetno stanje.

Najdražji motor, ki se nahaja med množico, stane 165.000 evrov in nosi oznako Brough Superior BS4. Brough Superior SS100 model je ocenjen na okoli 110.000 evrov, medtem, ko najcenejši model SS80 iz leta 1936, stane 11.000 evrov.

To so neverjetne cene motorjev, ki so v zelo slabem stanju. Predstavljajte si, koliko se bodo njihove cene dvignile, ko jih obnovijo.

Vendar pa je ta zbirka v tem stanju ocenjena na 500.000 evrov.

Povezane teme
X