Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Na poti  -  Avtomobili

NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI

NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI
NAJDRAŽJI AVTOMOBILSKI DODATKI

Ti dodatki so tako dragi, da namesto njih lahko kupite nov avto...

Ker govorimo o najdražjih avtomobilskih dodatkih je logično, da se bodo na tem seznamu znašli nekateri izmed najbolj luksuznih in najbolj ekskluzivnih avtomobilov. Če ste mislili, da je nekaterim dovolj, da imajo avto za 200 ali 300 tisoč dolarjev, se motite.

Navdušeni ljubitelji avtomobilov, ki imajo debelejše denarnice, svoje avtomobile radi opremijo z edinstvenimi stvarmi, zaradi katerih še bolj izstopajo iz množice. Ti avtomobilski dodatki so zelo redki in zelo dragi, zato smo se odločili, da vam predstavimo najdražje.

9. Usnje v Porsche-ju
Vsakdo ve, da je avto z usnjem poseben model. Podobna stvar je tudi s Porsche-jem razen, da tu to dodatno usnje lahko stane veliko. Če želite v Porchejevem modelu usnjene senčnike, vas bo to stalo 740 dolarjev. Če želite slučajno imeti tudi usnjene zračnike vedite, bo vaš račun za 2920 dolarjev višji.

8. Dodatni sedeži v Tesli
Tesla je definitivno avto prihodnosti, ki pa lahko ponudi veliko več. Vendar, če mislite, da bi moralo biti v tem avtomobilu več sedežev ne skrbite, saj tudi za to obstaja rešitev, ki ima svojo "vročo" ceno. Dodatni sedeži, ki so posebej izdelani za Tesla Model S, stanejo 3000 dolarjev.

7. Drsni prtljažnik za Range Rover SV Autobiography
Preprosto je težko razmišljati, da nekdo želi uporabiti Range Rover-ja kot dostavno vozilo. Vendar pa je za ta model na voljo možnost vgradnje drsnega prtljažnika, kar vas bo stalo 5100 dolarjev. Drsni elementi so lahko iz lesa ali ebenovine Makkasser, ki odlično združuje udobje z neprekosljivim sitlom. Za ta denar lahko kupite rabljenega Caddy-ja, ki bo končal delo transporta.

6. Barva za  Range Rover-ja
Še en dodatek k temu avtu, ki vas lahko resno udari po denarnici. Proizvajalci Range Rover-ja ponujajo posebno premium barvo, ki stane 1800 dolarjev, če pa s tem niste zadovoljni, potem se lahko odločite za dvobarvno "DualTone" možnost, ki vas bo stala 14.500 dolarjev!

5. Zvezdnato nebo v Rolls Royce-u
Rolls Royce Wraith prihaja s posebno ponudbo. V njega si lahko namestite posebno zvezdnato nebo, ki ima tisoč mikrooptičnih svetlečih vlaken, ki simulirajo nočno nebo, prekrito z zvezdami. Če želite ta ambient, boste zanj morali plačati 14.700 dolarjev.

4. Louis Vuitton torbe za BMW
Če imate slučajno neverjetno luksuzni BMW i8, potem je dobro vedeti, da zanj lahko kupite posebne Louis Vuitton torbice, ki so ročno izdelane. Tako bo vaša prtljaga res potovala v stilu, po ceni 20.000 dolarjev.

3. Ura, ki odklene Aston Martina
Kaj vam bo ključ, če imate lahko Jaeger-LeCoultre AMVOX2 uro, ki odklene vašega Astona? To je možnost, katero bi vam zavidal celo James Bond, to pa imate lahko po ceni 24.000 dolarjev.

2. Karbonska vlakna na Pagani-ju
Superavtomobil, kot je Pagani Huayra zasluži posebno obravnavo in barvo. Zato pri tem modelu lahko zaprosite za posebno ponudbo, ki vam bo omogočila, da imate avto z lupino iz ogljikovih vlaken. Tako boste resnično edinstveni, vendar pa boste za to potrebovali 152.000 dolarjev. Mogoče je bolje, da za ta denar zgradite vilo.

1. Notranja ura za Bentley-ja
Ta ura je pravzaprav samonavijajoči tourbillon in je prava kronološka mojstrovina. Na voljo je v ohišju iz 18-karatnega belega ali rumenega zlata. Števec se lahko ustvari v dveh različicah - beli ali ebenovinasto črni mother-of-pearl. Indeksi ure so diamanti, medtem, ko je tourbillon nameščen v titanovi kletki. Celotna ura se nahaja v posebni enoti in se vrti s pomočjo elektromotorja. Njeni mehanizmi imajo poleg standardnega tri načine navijanja. Svetloba, ki osvetljuje armaturno ploščo osvetljuje tudi uro, tako, da lahko v vsakem trenutku vidite, koliko je ura. To je hkrati tudi najdražji dodatek za avto in stane neverjetnih 200.000 dolarjev.

Povezane teme
X