Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Living  -  Hiše slavnih

NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH

NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH
NAJDRAŽJE VILE SLAVNIH

Hollywood je zagotovo že desetletja največja industrija zabave ... 

Zaradi svoje ogromne popularnosti v vseh delih sveta imajo osebnosti, ki so kakorkoli povezane s Hollywoodom ogromno vrednost. Tokrat vam predstavljamo 10 najdražjih hiš slavnih v Hollywoodu.

10. Ozzy Osbourne
Hidden Hills, California: 10.000.000 $ 
Ozzy je postal zelo slaven kot vodja popularne skupine Black Sabbath, kljub temu pa je imel tudi svoj družinski resničnostni šov. Velik del svojega denarja je vložil v čudovito vilo s površino 1.500 m2, ki ima šest spalnic in deset kopalnic. Nahaja se v super urejenem naravnem okolju.

9. Will Smith
Calabasas, Kalifornija: 20.000.000 $
Will Smith je svoj največji uspeh dosegel zaradi filmov, v katerih je bil glavna zvezda in tako zaslužil veliko denarja. Del svojega denarja je vložil v čudovito hišo, ki je sestavljena iz košarkarskih igrišč, igrišč za golf in številnih drugih luksuznih dobrin. Njegovo posestvo je tako veliko, da ima svojo pozivno številko.

8. Arnold Schwarzenegger
Brentwood, California: 23.500.000 $ 
Igralec, ki je posvečen politiki, je vložil ves svoj trud in delo v to ogromno vilo v Californiji s površino okoli 2.000 m2.

7. Christie Brinkley
Long Island, New York: 30.000.000 $
Ta uspešna manekenka in model je kupila čudovit dvorec na Long Islandu, ki ima večkot enajst spalnic in devet kopalnic. Poseben okras doma je razgledna točka, ki je zelo prostorna. Prav zaradi tega elementa je to ena izmed najbolj ekstravagantnih hiš na svetu.

6. Jerry Seinfeld
Hamptons, New York: 32.000.000 $
Njegov šov je iz njega naredil nacionalno in mednarodno znano zvezdo. Ko je obogatel, si je Jerry kupil luksuzno vilo v Hamptonsu, kjer se nahaja celo baseball igrišče.

5. Billy Joel
Miami Beach, Florida: 35.000.000 $
Vila se nahaja na ekskluzivnem otoku La Gorce Island in meri nekaj več kot 30.000 m2. Ima svoj zasebni pomol, čudovit bazen, odprto kuhinjo in izjemno dvorišče.

4. Hugh Hefner
Los Angeles, California: 54.000.000 $ 
Hugh Hefner je človek, ki živi sanje vsakega moškega. Njegova vila, ki se nahaja v Californiji, je namreč njegov Playboy dvorec, kjer živi s svojimi zajčicami. Vila vključuje velik bazen, vinsko klet in teniško igrišče, kjer se lepe mlade dame zabavajo ves dan.

3. Oprah Winfrey
Montecito, California: 85.000.000 $
Oprah Winfrey je znana kot ena izmed najbolj vplivnih žensk na svetu, zato njena vila precej ustreza njeni moči. Sestavljena je iz šestih spalnic, štirinajst kopalnic in deset kaminov. Ima tudi svoje jezero, kjer je zbirka eksotičnih rib.

2. Bill Gates
Medina, Washington: 147.500.000 $
Bill Gates je eden izmed najbogatejših ljudi na svetu. Postal je bogat zaradi svojega softvarskega imperija Microsoft, zdaj pa ima med drugim v lasti tudi ogromno vilo površine 6.000 m2.

1. Aaron Spelling
Los Angeles, California: 150.000.000 $
Aaron Spelling je znan producent TV serij, ki so bile izredno gledane - Dynasty, Beverly Hills 90210 in Melrose Place so samo nekatere izmed njih. Zaradi svojega dela je postal zelo bogat človek, ravno zaradi tega pa si je lahko privoščil čudovito vilo, ki ima štiri garaže, bazen, teniško igrišče, drsališče in kegljišče.

Povezane teme
X