Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja so sporazum med ponudnikom storitve in uporabnikom storitve. Pogoji poslovanja se nanašajo na vse oblike uporabe spletne strani Luxuryguide.si in na vse oblike interaktivne komunikacije, ki jo omogoča spletna stran Luxuryguide.si. Vsebina Pogojev poslovanja predstavlja pravno veljaven in zavezujoč sporazum med ponudnikom ter uporabniki spletne strani Luxuryguide.si.

Za splošne pogoje poslovanja se uporablja pravo Republike Srbije, v primeru kakršnegakoli spora v povezavi s temi splošnimi pogoji uporabe ali v z vezi z uporabo spletne strani Luxuryguide.si pa je za tak spor dogovorjena krajevna pristojnost stvarno pristojnega sodišča v Beogradu.

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli brez odpovednega roka ukine ali spremeni kateregakoli od tukaj navedenih pogojev poslovanja.

1. Definicija pojmov
Založnik, lastnik, skrbnik spletne strani Luxuryguide.si je podjetje Mini STUDIO Publishing Group d.o.o., Njegoševa 8, 11000 Belgrade, Serbia (v nadaljevanju založnik).
Uporabnik storitve je vsaka oseba, ki na kakršenkoli način uporablja spletno stran Luxuryguide.si (v nadaljevanju uporabnik).
Uporabnik vsebin/storitev je vsak, ki obišče spletno stran Luxuryguide.si.

Uporaba se omogoča nedoločenemu številu uporabnikov, ki sprejmejo storitev založnika na način, pod pogoji in v skladu s temi Pogoji ter drugimi navodili ponudnika.

2. Osebni podatki
Uporabnik podjetju Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. v smislu varstva osebnih podatkov izrecno dovoljuje, da pridobljene uporabnikove osebne podatke uporabi in obdeluje za lastne potrebe ter mu po svoji presoji pošilja obvestila v zvezi s svojo dejavnostjo. Družba Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. od uporabnikov zbira osebne podatke za lastno uporabo za namene trženja in pošiljanja obvestil. V primeru, če bodo uporabnikovi podatki kadarkoli uporabljeni za namen neposrednega trženja, bo uporabnik lahko kadarkoli pisno ali na drug dogovorjen način zahteval, da Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. trajno ali začasno preneha uporabljati uporabnikove osebne podatke za ta namen.

3. Opis spletne strani Luxuryguide.si
Luxury Guide Slovenia je internetni portal, ki se ukvarja z modo, glamurjem ter luksuzom na splošno. Pri nas boste našli najbolj luksuzne in prestižne avtomobile, drage ure in nakit, jahte, zasebna letala, znane hotele, eksotične plaže in destinacije za potovanja. Prav tako vam bomo predstavili najlepše hiše zvezdnikov, luksuzne vile in notranje opreme, najnovejše modne kolekcije, drage modne dodatke, fancy shopping in še veliko več. Luxury Guide Slovenia je del skupine Luxury Group.

4. Dostopnost spletne strani 
Spletna stran Luxuryguide.si je praviloma dostopna 24 ur na dan in vse dni v letu. Ponudnik si pridržuje pravico do krajših ustavitev v dostopu do spletne strane zaradi vzdrževanja in zamenjave opreme. Zaradi razlogov, povezanih z vzdrževanjem, si ponudnik pridržuje pravico tudi do daljših ustavitev dostopa do Luxuryguide.si. Ponudnik ne jamči dostopnosti strani ob morebitnih izpadih v omrežjih ponudnikov poti, ali kakršnihkoli izpadih, napakah, drugih tehničnih motenj ali prekinitvah delovanja tretjih strank (električno napajanje …) ter višje sile.

5. Zasebnost in varstvo podatkov
Podjetje Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. se zavezuje, da bo spoštoval zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredoval tretjim osebam brez privolitve uporabnika. Uporabnik soglaša, da lahko podjetje njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to. Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne. Osebne podatke uporabnikov bo Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

6. Uporaba portala
Uporabnik se zavezuje, da pri uporabi spletne strani Luxuryguide.si ne bo uporabljal besed ali besednih zvez ali objavljal vsebin, ki bi bile žaljive, bi lahko škodovale časti ali dobremu imenu, ali ki bi pozivale h kakršnikoli obliki sovraštva, razdora ali nestrpnosti, ali ki bi spodbujale k drugi neenakopravnosti, ali bi predstavljale grožnjo.

Uporabnik se prav tako zavezuje, da ne bo spletne strani Luxuryguide.si uporabljal v nasprotju z zakonodajo Republike Slovenije in Republike Srbije in da omenjeni spletni strani ne bo objavljal propagandnih in oglaševalskih vsebin.

7. Odgovornost
Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. ne jamči za točnost, natančnost ali izčrpnost podatkov navedenih na spletni strani Luxuryguide.si. Zato nikakor ne odgovarja za kakršnokoli netočnost, nenatančnost ali opustitev pri podatkih, ki so na voljo na spletni strani in za kakršnokoli morebitno škodo.

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. ne jamči nepretrgane dostopnosti do vsebin in storitev na spletni strani Luxuryguide.si. Uporabnik je tako seznanjen in sprejema, da je lahko dostop do katerekoli vsebine in/ali storitev na spletni strani kadarkoli prekinjen ali onemogočen in da je v zvezi s tem izključena kakršnakoli odgovornost Mini STUDIO Publishing Group d.o.o.

Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. prav tako odklanja odgovornost za kakršnokoli vsebino tretjih oseb, do katere lahko uporabniki dostopajo prek spletne strani.

Pred odločitvijo za udeležbo na prireditvah, ki jih objavljamo na portalu, preverite točnost podatkov pri navedenih spletnih strneh in kontaktnih osebah. Zaradi vremenskih ali ostalih okoliščin lahko pride do odpovedi ali spremembe datuma prireditev.

Uporabnik se mora zavedati, da:
* Spletne tehnologije za prenos in dostop do vsebin niso 100% zanesljive. Ob morebitnih izpadih delovanja zaradi ponudnikov poti, Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. ne prevzema odgovornosti.
* Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. ni odgovoren za nepravilno delovanje storitev, ki je posledica napačne uporabe in neznanja uporabnika.
* Uporabnik za uporabo video vsebin potrebuje primeren računalnik.
* Uporabnik za uporabo video vsebin potrebuje primerno hitro spletno povezavo v internet. 
* Ponudnik vsebin ne more zagotavljati delovanja storitev v primeru izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile delovanje storitev.
* Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. ne odgovarja za vsebino objavljeno na spletni strani Luxuryguide.si, katere avtorji so uporabniki spletne strani Luxuryguide.si
* Ponudnik vsebin si pridružuje pravico odstraniti vsebinsko neprimerna sporočila, fotografije, video, …
* Luxuryguide.si vsebuje povezave do spletnih strani, zunaj svojih portalov in jih povezuje z dobrim namenom, ter ne more biti odgovoren za vsebine izven portala.
* Luxuryguide.si objavlja video datoteke, ki se nahajajo na strežnikih YouTube.com. Video datoteke, ki so označene kot "Related" so privzete iz  YouTube programske opreme, na katero Luxuryguide.si nima vpliva. Zato Luxuryguide.si ne odgovarja za vsebino teh video datotek.

8. Uporabnik se zaveže, da: storitev ne bo uporabljal z namenom objavljanja ali propagiranja katerekoli vsebine in/ali dejavnosti, ki je v nasprotju z veljavno zakonodajo in/ali javnim redom in moralo, v svoji komunikaciji ne bo uporabljal groženj, slabšalnega, poniževalnega ali žaljivega načina izražanja, ne bo komuniciral z drugimi uporabniki v imenu drugih oseb, storitev ne bo izrabljal v komercialne, nelegalne ali kakršnekoli druge namene, kot tiste, ki so določeni v teh pogojih, ne bo distribuiral avtorsko zaščitenih vsebin ali vsebin, ki so v lasti druge pravne ali fizične osebe, ne bo poskušal pridobiti, zbirati in/ali shranjevati osebnih podatkov drugih uporabnikov, ne bo nadlegoval drugih uporabnikov, če ti izrazijo svoje nestrinjanje s komunikacijo, ne bo na noben način kopiral, shranjeval ali posredoval celih ali delov vsebine ne bo uporabljal računalniških kod, škodljivih programov ali česarkoli, kar bi lahko motilo, onesposobilo ali škodovalo tej storitvi, ponudniku storitev in njegovi programski ter strojni opremi, ponudniku poti ter telekomunikacijskim napravam.

9. Piškotki
Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov s katerimi dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga uporablja uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Več o politiki uporabe spletnih piškotkov si preberite tukaj.

10. Reklamacije
Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. vodi vse morebitne reklamacijske in druge postopke z uporabniki, skladno s svojimi pravili delovanja in veljavno zakonodajo RS in se zavezuje, da bo tekoče reševal morebitne tehnične in/ali vsebinske reklamacije. Vse reklamacije povezane z delovanjem internetnega omrežja rešuje ponudnik internetne povezave uporabnika storitve.

11. Kršenje pogojev
Mini STUDIO Publishing Group d.o.o. si pridržujejo pravico, da uporabnikom, ki kršijo Pogoje ali delujejo v nasprotju z njimi, onemogoči dostop do spletne strani Luxuryguide.si. Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči kakršno koli škodo, zanjo v celoti moralno, materialno ter kazensko odgovarja.

Morebitne kršitve pri uporabi spletnih strani s strani drugih uporabnikov sporočite ponudniku storitev na elektronski naslov: aleksandra.erakovic@luxuryguide.si ali pisno na naslov Mini STUDIO Publishing Group d.o.o., Njegoševa 8, 11000 Belgrade, Serbia.

12. Avtorske pravice / avtorsko zaščiteno
Spletno mesto je avtorsko zaščiteno ter plod urednikov in avtorjev v sodelovanju s podjetjem Mini STUDIO Publishing Group d.o.o.. Vsakršna zloraba lahko zapade pod odškodninsko tožbo, kraje avtorskih del.

13. Veljavnost sporazuma
Do preklica ali spremembe na teh straneh. 

X