Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  Shopping

TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU

TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU
TOP 10 NAJBOLJ EKSKLUZIVNIH BUTIKOV NA SVETU

Najboljši kosi nakita ali ure. Butiki, ki prodajajo te ekskluzivne kose, so že same po sebi izjemne destinacije. S tem v mislih vam predstavljamo 10 najbolj luksuznih butikov, ki so vredni ogleda za tiste posameznike, ki imajo luksuzen življenjski slog…

10. Elizabeth Charles, San Francisco
Luksuzni butik Elizabeth Charles, ustanovljen leta 2002, svojim strankam nudi ekskluzivne kose razkošnih blagovnih znamk. Nahaja se v San Franciscu, njen najprestižnejši del pa je ta butik, kjer lahko srečate najbolj glamurozne prebivalce Kalifornije. Le-te privlači elegantna oblika tega prostora, odlična storitev in edinstvenega ponudba nekaterih najboljših zbirk. Za najboljšo možno izkušnjo pa obstaja tudi možnost rezervacije zasebnega termina, kar pogosto uporabljajo številni luksuzni kupci.

9. Penhaligon je, London
Penhaligon je ena izmed najbolj luksuznih blagovnih znamk v Londonu, ki ima poleg svojega imena 2 Royal Warrants nagradi. Njegova pisarna v Covent Garden je najboljša destinacija za tiste ljubitelje parfumov, ki so na obisku prestolnice Angliji. Odprt pred 40 leti, ima ta butik moderen, a tudi vintage videz. Vendar pa je tisto, kar v dobesednem pomenu konkretno prispeva k vzdušju, mešanica dišav parfumov, ki jih radovedne stranke nenehno testirajo. Ko ste tam vam svetujemo, da prosite prijazno osebje za pomoč pri izbiri popolnega vonja za vas, saj imajo zelo edinstven in pesniški način opisovanja vonja, ki zagotovo krepi že tako zanimivo izkušnjo.

8. Ulysse Nardin, New York
Swiss urarska znamka - Ulysse Nardin nima veliko butikov po vsem svetu. Spretno so umeščeni v najpomembnejših mestih na svetu, kot so Ženeva, Pariz in Singapur, s čimer poudarjajo visok luksuzni etos blagovne znamke, ki je namenjena le tistim, zelo bogatim. Seveda je ta znamka enostavno morala imeti svoj butik tudi v New Yorku. Le-ta je bil odprt na zelo prestižni lokaciji v Central Park-u, svojim strankam pa ponuja najbolj priljubljene modele te blagovne znamke, kot tudi najnovejše posebne izdaje. Kot potrditev navtičnega značaja blagovne znamke, so ekskluzivne ure predstavljene v pomorsko okrašeni sobi, ki je okrašena s sidri.

7. Harry Winston, Beverly Hills
Harry Winston je poznano ime ljubiteljev luksuza. Le-ta namreč dominira v svetu nakita kot podjetje, ki je kupilo, obdelalo, prodalo in podarilo človeštvu nekaj najbolj znanih biserov, vključno s slavnim Hope-om in Napoleonovimi diamanti. V svojem butiku, ki se nahaja v središču Beverly Hills-a, so naredili pravo okolje, ki izpolnjuje vse potrebe tako premožnih kupcev, kot hollywoodskih zvezd in milijarderjev. Odprt januarja 2006, je ta boutique precej zajeten, vendar hkrati zaseben. Arhitekt Thierry Despon je želel ustvariti prostor, ki bi predstavljal škatlo za nakit, z visokimi stropi in plišastimi stenami v barvi konjaka. To vrsto okrasitve stranke zares cenijo in se z veseljem vračajo nazaj k njim.

6. Roberto Cavalli, Milan
Via Montenapoleone je epicenter nakupovanja v Milanu, modni prestolnici sveta. To res ni presenetljivo, saj se tukaj nahaja veliko luksuznih butikov, eden izmed njih pa je tudi Roberto Cavalli butik, ki je bil odprt februarja lani. Gotovo je dejstvo, da je pet-nadstropna hiša mode tudi največji Cavalli butik na svetu. Najbolj iskane kreacije te blagovne znamke so na voljo ravno tukaj, v drugem nadstropju pa se nahaja studio z možnosti za prilagajanje in naročanje unikatnih modnih kosov.

5. Louis Vuitton, Paris
V mestu, kot je Pariz, je Louis Vuitton butik posebna značilnost prestiža in stila. Butik je zasnovan kot nadaljevanje znamenite nakupovalne promenade. Tukaj se nahaja zelo impresiven 20 metrov visok atrij, katerega strop je okrašen z dolgimi kovinskimi palicami, ki spominjajo na šivalno iglo.

4. Loewe, Barcelona
Prestižna španska znamka Loewe ima butik v lepi secesijski stavbi, v najbolj znani nakupovalni ulici v Barceloni. Notranjost je zasnovana v skladu s slogom blagovne znamke, v bronastih in barvnih paletah zlate barve ter ponuja najnovejše moške in ženske modne kolekcije. Korist, ki je bila dodana temu butiku je VIP področje, kjer lahko kupci dobijo nasvete in ekskluzivno nakupovalno udobje.

3. Hiša Bijan, Beverly Hills
Osnovana leta 1976, s strani iranskega oblikovalca Bijan- Pakzad-a ima ta ekskluzivna znamka eno izmed najbolj impresivnih butikov na svetu. Nahaja se na znameniti Rodeo Drive in je opisana kot najdražja trgovina na svetu. Nahaja se v notranjosti vile v vrednosti 12 milijonov dolarjev, ima marmornata tla, neverjeten lestenec iz parfumskih stekleničk ter impresivno zbirko umetniških del. Ta prostor seveda ni na voljo vsakomur, ampak le po dogovoru.

2. Oscar de la Renta, New York
Oscar de la Renta butik na Madison Avenue, je najdražji butik v New Yorku, kjer glede na najnovejše raziskave kupci porabijo več kot 3.000 $ na obisk. Butik je zasnovan tako, da bi pritegnil pozornost bogatih kupcev. V njem vidimo pohištvo prefinjenega De la Renta-ja, stene v odtenkih koral iz Dominikanske republike, in še veliko več. V tem butiku ima vsaka stranka možnost, da se počuti kot supermodel.

1. House of Alfred Dunhill, London
Britanska luksuzna znamka Alfred Dunhill nima trgovine, ampak bogate prostore, ki ponujajo različne storitve, imenujejo se Domovi in so razpršeni po vsem svetu, v mestih, kot je Tokio, Hongkong in Šanghaj. Njihovo londonsko območje je nekaj posebnega in zelo ekskluzivnega. Nahaja se v Mayfair-u, v aristokratskem dvorcu, ki je bil nekoč londonska rezidenca vojvode Westminstr-a. Celotna izkušnja obiska butika vključuje zasebno posvetovanje s strokovnim krojačem, pa tudi morebiten obisk brivca, uživanje v koktejlih in morda celo spa tretmaje. Na tem področju se nahaja tudi zasebni kino z dovolj prostora za 12 ljudi, kar dovolj dobro govori o obsegu nakupovalne izkušnje.

Povezane teme
X