Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  Shopping

Jimmy Choo osvaja London

Jimmy Choo osvaja London
Jimmy Choo osvaja London
Jimmy Choo osvaja London

Priznana modna blagovna znamka Jimmy Choo z otvoritvijo novega butika v Londonu še naprej širi svoj imperij ...

Na mestu nekdanje trgovine New Bond Street ima sedaj Jimmy Choo boutique nov koncept, ki je bil prvičuveden v njihovem butiku na Beverly Hillsu. Trgovina ima površino 300 m2, zasnoval pa  jo je studio David Collins. Na treh ravneh nam predstavlja celotno paleto izdelkov, vključno s parfumi in sončnimi očali. Britanska modna blagovna znamka je edinstvenost dvignila na novo raven, saj ima v kletnih prostorih made-to-measure oddelek, v zgornjem nadstropju pa salon za mlade s popolnoma opremljenim marmornim barom. 

Modni dodatki, kot so torbice, parfumi, očala in darila se nahajajo v pritličju. Nižja raven vodi kupce v raj za nakupovanje, oziroma jim predstavlja kolekcijo 24:7. Kot smo že povedali, se v kleti nahaja tudi made-to-measure oddelek. Znana kolekcija Choo.08 pa se nahaja poleg salona za mlade, v zgornjem nadstropju.

Poleg svojih izdelkov notranjost butika izžareva bliščin razkošje. Sivo-pink stene in omare so okrašene z zlatimi mrežastimi paneli. Na vhodu v butik zanimiv lestenec vabi v notranjost s svojimi pozlačenimi obročki in surovimi kristali.

V trgovini boste našli tudi veliko umetniško delo iranskega umetnika Shirazeh Houshiarya. Nameščeno je zraven stopnic in vidno iz vseh treh etaž.

Povezane teme
X