Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  Ona

Ženstveni šik nove kolekcije Tosca Blu

Mehkoba usnja vrhunske kakovosti ter elegantni detajli na supergah in sandalah zapovedujejo, da je obutev Tosca Blu pravi »must have« kos pomladi za vsako žensko. Kolekcija prinaša bogato paleto barv in materialov, kot so tkanine, všite v usnje, leseni podplati in zadrge iz gume.

Vsak kos izžareva retro duha sedemdesetih – kombinacija mehkih barv in usnjenih detajlov je idealna za modne dnevne kombinacije, medtem ko bodo drzni kosi v kombinaciji z bleščicami in v urbanem slogu začinili vsak večerni styling. Neskončni glamur in izvirnost vsakega modela zagotavljata popolnoma sodoben in prefinjen videz ob vsaki priložnosti.
 
Novost kolekcije je elegantna kombinacija športne funkcionalnosti in ženske elegance – obutev s skrito platformo zagotavlja udoben in neboleč korak ves dan.

Če ste zagovorniki večne elegance Tosca Blu, vas XYZ Premium Fashion Store med 21. in 24. aprilom 2016 vabi, da si ogledate ekskluzivno ponudbo priljubljene italijanske blagovne znamke in hkrati poiščete svoj idealni par obutve iz najboljšega usnja. Pri vsakem nakupu XYZ podarja elegantno in modno darilo Tosca Blu.
 
Kolekcija Tosca Blu je na voljo v XYZ Premium Fashion Store, Citypark, Ljubljana.

Povezane teme
X