Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  On

RAFAEL NADAL IN TOMMY HILFIGER

RAFAEL NADAL IN TOMMY HILFIGER
RAFAEL NADAL IN TOMMY HILFIGER
RAFAEL NADAL IN TOMMY HILFIGER
RAFAEL NADAL IN TOMMY HILFIGER
RAFAEL NADAL IN TOMMY HILFIGER

Dame, to bo prava poslastica za vas... Tommy Hilfiger znamka je Rafael-u Nadal-u ravnokar zaželela dobrodošlico v svetu mode...

Španski teniški prvak je postal novi obraz in telo kolekcije spodnjega perila s podpisom te briljantne blagovne znamke. Rafael, ki je definitivno eden izmed najboljših teniških igralcev vseh časov, je sprejel predlog, da se sleče za Tommy Hilfiger spodnje perilo in krojeno garderobo, kar je mogoče videti na nekaj fotografijah in video posnetkih, ki so – verjemite nam, zelo razburljivi. Podpisal je dveletno pogodbo z blagovno znamko, kar pomeni, da ga bomo lahko v prihodnosti videli v še veliko takšnih kampanjah.

Tommy Hilfiger in Rafael Nadal pa sta predstavila tudi TH Bold - novo dišavo za moške, ki si želijo, da bi dišali in bili uspešni – tako, kot Nadal. Ta znani teniški igralec je dolgoletni prijatelj blagovne znamke, zato se je strinjal, da sodeluje v tej impresivni kampanji.

On je res odlična izbira za nov obraz, saj ima občutek za stil, ki odraža filozofijo blagovne znamke Tommy Hilfiger - ima samozavest, je zabaven, kul in realističen, kot je tudi ta ameriška blagovna znamka. Prepričani smo, da mu bo ta kampanja prinesla veliko število novih oboževalcev, predvsem dam.

Povezane teme
X