Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  On

NAJBOLJŠI MODNI DODATKI ZA POSLOVNEŽA NA POTI

Če ste poslovni moški in pogosto potujete, verjetno nenehno razmišljate o stvareh, ki jih morate vzeti s seboj ...

Torbice, kovčki in podobni predmeti vam lahko zelo olajšajo potovanje, zato je priporočljivo, da imate najboljše stvari. Mi vam lahko pri tem pomagamo, saj vam predstavljamo sedem modnih dodatkov, ki jih lahko nosite s seboj in, ki vam bodo hkrati v veliko korist, pri tem pa boste izgledali sodobno in razkošno.

Teh sedem dodatkov bo vašemu življenjskemu slogu dalo dobro podlago v smislu elegance, razreda in prefinjenosti. Torej, brez nadaljnjega odlašanja, tukaj je naš seznam sedmih blagovnih znamk in super ekskluzivnih dodatkov, ki so popolni prijatelj poslovneža na poti.

1. TELEFON Vertu Signature Touch Bentley - $ 16,500
Pametni telefoni so neizogibni detajl poslovnega človeka. Preko njega lahko opravljate različne funkcije, ki bodo olajšale vaše delo. Verjetno že imate svoj pametni telefon, vendar pa vam želimo priporočiti ekskluzivni in luksuzni Bentley pametni telefon. Diamantne in titanove stranice, usnjena zadnja stran, Bang & Olufsen zvočniki – vse to so karakteristike te neverjetne naprave. Vertu Siganture Touch Bentley je omejena serija in, če ga kupite, boste eden od 2000 lastnikov tega ekskluzivnega telefona. Popolnost v pravem pomenu besede.

 

2. URA Piaget Altiplano 900P - $ 26,200
Neizogiben modni detajl vsakega moškega je lepa in dobra ura. Piaget Altiplano 900P nosi naziv najtanjše ure na svetu (le 3.65 mm), vendar ni samo to njena glavna značilnost. Narejena je iz 18-karatnega zlata, številčnica pa je lepo oblikovana tako, da lahko vidite mehanizem, ki deluje. Ta ura je vodoodporna do globine 100 m, prelepi pas iz krokodilje kože pa je prava poslastica.

 

3. POTOVALNI KOVČEK Louis Vuitton Pégase 55 Business - $ 5,750
Potovalne torbe in prtljaga so glavni prijatelji, ko gre za potovanje. Če potujete pogosto, ste verjetno že naveličani različnih torb, ki so nepraktične in se trgajo. Če želite vaše vaše stvari prenašati s seboj v slogu, potem je Louis Vuitton kovček za vas. Zelo lepa oblika, kvalitetna izdelava ter lep in eleganten print krasijo ta kovček, ki bo poskrbel, da boste videti odlično in elegantno tudi pri nošenju prtljage.

 

4. SUPERGE Prada Monochrome - 690 $
Če ste nenehno na poti, morate imeti dobre čevlje, v katerih se boste počutili udobno in spočito. Čevlji so včasih dolgočasni in, če daljše obdobje preživite v njih, vam ne bo preveč prijetno. Zato so Prada Monochrome čevlji odličen dodatek. Superge so zelo lepe in stilske, nosijo pa se lahko z jakno ali s srajco. So zelo prijetne za nošenje in vam omogočajo, da se vedno počutite udobno in prijetno.

 

5. BREZŽIČNE SLUŠALKE Bang & Olufsen BeoPlay H8 - 499 $
Če preveč časa preživite v avtomobilu ali letalu, je glasba verjetno edina stvar, ki vas sprošča. Zato si privoščite lep in popoln zvok z Bang Olufsen BeoPlay H8 brezžičnimi slušalkami. Videti so zelo dobro, kar pa je najpomembneje – so tudi zelo kvalitetne. Narejene so s posebnimi filtri za hrup, tako, da se lahko - če se nahajate v hrupnem avionu, sprostite ob vaših najljubših melodijah, ne da bi vam zunanji zvoki pokvarili ta užitek.

6. SET ZA BRITJE Penhaligon’s Nickel - 352 $
Britje je nujno opravilo vsakega moškega, ko pa ste v hotelu ali na poti, je dobro imeti set za britje, ki vam bo omogočil čim bolj eleganten in svež izged. Penhaligon’s Nickel set za britje vam lahko to tudi zagotovi.

7. PARFUM Wood Sage & Sea Salt Cologne from Jo Malone - $ 120 (100 ml)
Seveda, na koncu je parfum neizogiben pripomoček za moške. Splošno znano je, da dober parfum pusti močan in dober vtis o moškemu. Wood Sage & Sea Salt bo poskrbel, da se bodo vsi - še posebej predstavnice ženskega spola, obračali za vami zaradi prepričljivega moškega vonja.

Povezane teme
X