Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  Modni dodatki

NOVI REKORD – TORBA ZA 222 TISOČ DOLARJEV

lux-life-trend-fancy-hermes-hermes-birkin-novi-rekord

Med dražbo na Kitajskem, je ljubitelj mode ponudil celo 222 tisoč dolarjev za to Hermes torbo in posledično postavil nov rekord ...

Ta sijajna Hermes Birkin torbica iz krokodiljega usnja z dodatkom belega osemnajst-karatnega zlata in diamantov, je bila prodana telefonskemu ponudniku, ki je ostal anonimen za javnost.

Na dražbi je bilo predstavljenih 360 torb, ampak ta je definitivno presegla prejšnji rekord iz leta 2011, vreden 203 tisoč dolarjev, ki je bil v lasti še ene Hermes Birkin torbe.

Ime je dobila po igralki Jane Birkin, velja pa za enega izmed statusnih simbolov. Po nekaterih domnevah jih ima Victoria Beckham v svoji zbirki več kot sto, med drugimi slavnimi osebnostmi pa tudi Kate Moss in Jennifer Lopez zlahka nosita Hermes Birkin torbice poleg svojih oblek.

Priljubljenost je tako velika, da so nekateri kupci pripravljeni čakati več mesecev, da bi dobili svoj model. Cene znašajo okoli 7.600 dolarjev in navzgor.

Povezane teme
X