Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion  -  Modni dodatki

MAX MARA – NOVA IZDAJA

MAX MARA – NOVA IZDAJA
MAX MARA – NOVA IZDAJA
MAX MARA – NOVA IZDAJA
MAX MARA – NOVA IZDAJA
MAX MARA – NOVA IZDAJA
MAX MARA – NOVA IZDAJA

Trend arhitektov, ki oblikujejo moderne torbice, je še vedno v polnem zamahu, tako pa tudi znamka Max Mara predstavlja svojo izdajo - Whitney Bag ...

Ta luksuzna Italijanska modna hiša je predstavila svojo novo dimenzijo, oblikovanje torbe, ki je neposredno navdihnjena z reduciranim dizajnom in prefinjenimi materiali novega muzeja Whitney. Max Mara znamka se je ob priložnosti za skupno delo na tem projektu, združila z Renzo Piano Building Workshop-om. Njihova Whitney torba predstavlja in poudarja enega izmed najbolj pomembnih elementov tega projekta, odnosno fasado samega muzeja, v obliki modularnih linij, ki krasijo zunanjost torbe. Materiali in barve se neposredno zgledujejo po zunanjosti muzeja, tako, da je ta model zelo eleganten, modro-sive barve, ki je še dodatno okrašena z rdečimi poudarki in elementi mat paladija.

Zanimive vertikalne linije na zunanjosti torbe oblikujejo njeno notranjost z Alcantara podlogo, ki celotnemu projektu - poleg zip žepov,dodaja barvo. Ima dvojne ročaje, lahko pa jo nosite čez ramo, s pomočjo prilagodljivega pasu.

Ta izdaja je namenjena predvsem zbiralcem, modro-siva barva pa spominja na kovinsko fasado tega muzeja. Poleg te izdaje obstajajo še tri različice Max Mara verzije Whitney torbe, v različnih velikostih in v črni, bordo ter krem barvi. Zbirateljska izdaja je na voljo v omejenem številu 250 kosov in je na voljo za nakup od prvega maja.

Pokrajina spodnjega Manhattan-a, dom novega muzeja Whitney, je napolnjena z umetniškimi spomini, ki so služili kot navdih za Max Mara pre-fall 2015 kolekcijo. Tako ima muzej, ki je bil muza tej luksuzni znamki, devet nadstropij, asimetrično streho in čelno stekleno zunanjost. Whitney Museum je dom več kot 21.000 slik, skulptur, risb, grafik, fotografij, filmov, posnetkov in novih medijev, ki so delo več kot 3.000 različnih umetnikov.

Povezane teme
X