Spletna stran Luxury Guide uporablja piškotke. Z nadaljevanjem ogleda spletne strani se strinjate z našo politiko uporabe spletnih piškotkov. Se strinjam

Fashion

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana, Vol. 2, maj 2016

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je že po premierni izvedbi oktobra lani postal stičišče naprednega razmišljanja, ustvarjalnega duha, priložnosti in modnih revij najbolj pronicljivih regijskih talentov. Ljubljana se je v preteklem letu pridružila ekskluzivnemu mozaiku mest po Evropi in drugod po svetu, kjer prestižna nemška avtomobilska znamka že vse od leta 1996 ustvarja visoko dodano vrednost v modi in oblikovanju ter skozi to izjemno dragoceno platformo tudi predstavlja nove modele in tehnologijo Mercedes-Benz.

Prva letošnja edicija MBFWLJ – Jesen/zima 2016 - v Cankarjev dom prihaja med 22. in 24. majem 2016. Prvi ediciji bo sledila še druga v letu 2016, in sicer oktobra 2016, katere vsebina bo predstavljena kasneje. Spremljajte praznik mode, lepote in dizajna na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter ter spletni strani Mbfashionweeklj.si.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana po uspešni premierni izvedbi z ustvarjalnimi ter odrskimi presežki, modno instalacijo Marka Mitanovskega, predavanjem vodje zunanjega oblikovanja pri Mercedes–Benz, Roberta Lešnika, več kot 10 modnimi revijami, več kot 1.800 obiskovalci v treh dneh, več kot 4.000 sledilci znamke na družbenih omrežjih, več kot 100 akreditiranimi novinarji, tudi iz tujine, v letošnjem letu napoveduje dve izvedbi MBFWLJ.

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana v Slovenijo in regijo prinaša svež razvojni potencial, ki temelji na mednarodnih povezavah, strokovnemu delu ter srčnosti, predanosti in drznosti ustvarjalne ekipe, ki jo vodi programski in umetniški direktor MBFWLJ Sašo Radovič. »Izjemno nas veseli, da smo že s krstno izvedbo MBFWLJ letvico kakovosti programa in izvedbe postavili tako visoko. To nam omogoča sodelovanje z mednarodno priznanimi in nagrajenimi ustvarjalci in tudi letos lahko pričakujemo velika imena iz sveta mode, dizajna in tudi oglaševanja. Seveda bo tudi tokrat z nami izvrstna produkcijska ekipa Cankarjevega doma.«

Prestižni teden mode v letošnjem letu napoveduje nove možnosti za spremljanje programa, priprav in vsebin, povezanih z znamko Mercedes–Benz. Metka Kejžar, predstavnica znamke v Sloveniji: »Ljubitelji trikrake zvezde od nas pričakujejo le najboljše. S podporo naših nemških kolegov, ustvarjalne in organizacijske ekipe agencije Pristop in Cankarjevega doma bomo lahko visoka pričakovanja tudi uresničili.«

»MBFWLJ je osrednji modni dogodek in v veliko čast nam je, da lahko krasi letni koledar prireditev v Cankarjevem domu. V letošnjih dveh izvedbah bomo obiskovalcem lahko ponudili še dodatna odrska razvajanja in tudi v prihodnje prispevali k razvoju modne industrije,« je svoje misli strnila generalna direktorica Cankarjevega doma Uršula Cetinski.

»Uradni teden mode prestižne nemške avtomobilske znamke je odprta platforma, s hitro rastočim dosegom in pomenom za premium znamke in posameznike, ki se želijo priključiti novemu pogonu. Veseli nas, da so partnerji, ki so Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana pridružili lani, z nami tudi v letošnjem letu. Ob tem zanimanje za nastop na dveh letošnjih izvedbah MBFWLJ izkazujejo tudi nove znamke, modni oblikovalci, ustvarjalci in posamezniki iz najrazličnejših področij delovanja. S tem se uresničuje temeljno poslanstvo MBFWLJ kot poslovnega ustvarjalca okoliščin in pogojev za razvoj stroke ter promocijo znamke MBFW v regiji in širše,« Ula Spindler, poslovna direktorica MBFWLJ. 

Foto: Jani Ugrin

Povezane teme
X